Skip to main content

kleuren in het donker
Wie gaat er nou 's avonds, als het al donker begint te worden, naar het bos? Nou, dat deed ik dus. Met een paar glow in the dark-sticks heb ik wel wat aardig resultaat weten te krijgen.Hierboven staan een paar foto's die ik heb genomen met glow in the dark-sticks, zoals je kan zien. Omdat we in het bos waren, is de achtergrond op de meeste foto's helemaal zwart. Dat vind ik erg leuk, want zo vallen de sticks nog meer op. Je kan ook zien dat de sticks zijn bewogen, hiervoor hoefde ik niet eens sluitertijd te gebruiken. 


Voor deze foto heb ik de flitser gebruikt. Ik vind dat het wel een mooi effect geeft, het gras op de voorgrond wordt hierdoor nog meer naar de voorgrond gehaald, en de bewolkte lucht valt ook meer op. Ik heb er ook op gelet dat de horizon recht is, anders zou dat de hele foto verstoren. Voor de rest vind ik het een mooie foto, ook vooral door al die lichtjes op de horizon.

Comments

Popular posts from this blog

Familiar curiosity

Can I just comment on those blue eyes that
are looking at me, tell me what you see
You seem so new, like someone I just met
but with familiar curiosity

And while I am still wondering who I am
I'm knowing you some more, just bit by bit
'Cause from my view, the place where I now stand
I'm wondering, but more hoping that we fit

So, honey, do you find that word okay?
'Cause I think it's a quite nice word to say

Ought to kill

If I'm ever ought to kill
I'd love to kill
some time with you

wiskunde I

Op deez late uur van de dag vormen zwarte lijnen en cijfers op het bord onder haar onuitputtelijk, uitputtelijk gezag terwijl men zacht bromt en mort