Skip to main content

een chique bedoeling


Museums. Over het algemeen zijn ze niet zo populair onder de 'jeugd'. Ik weet niet wie er op het plan kwam, maar ik ging spontaan met mijn ouders en broertje en zus naar een museum.


Deze foto vind ik interessant. Doordat het binnen best wel donker was, en buiten licht, ontstaat er een heel groot contrast tussen die twee. Ik vind het ook mooi dat de boom op de achtergrond nog iets extra's toevoegt. Ik vind deze foto niet fantastisch, maar wel redelijk goed.

Hier waren we in een soort van mini-bioscoopje met aan drie wanden bewegend beeld. Ik vind het mooi dat de figuren op de foto donker afsteken tegen de lichte beelden. Doordat de voorste man op het moment van de foto bewoog, brengt dat wat meer spanning in de foto.


Deze foto vind ik ook wel goed. De belichting is goed en het heeft ook wel iets spannends. Omdat hij naar boven kijkt, kan je zijn gezicht niet goed zien, maar er zal daar boven wel iets interessants te zien zijn.

Comments

Popular posts from this blog

Familiar curiosity

Can I just comment on those blue eyes that
are looking at me, tell me what you see
You seem so new, like someone I just met
but with familiar curiosity

And while I am still wondering who I am
I'm knowing you some more, just bit by bit
'Cause from my view, the place where I now stand
I'm wondering, but more hoping that we fit

So, honey, do you find that word okay?
'Cause I think it's a quite nice word to say

Ought to kill

If I'm ever ought to kill
I'd love to kill
some time with you

wiskunde I

Op deez late uur van de dag vormen zwarte lijnen en cijfers op het bord onder haar onuitputtelijk, uitputtelijk gezag terwijl men zacht bromt en mort